Palvelut

Klassinen hieronta

Klassisella hieronnalla hoidetaan erilaisia lihaksistollisia vaivoja kuten lihasjännityksiät tai kiputiloja. Klassinen hieronta soveltuu suurimmalle osalle ihmisistä. Lihaskireys on useassa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa ainakin osasyy kipuihin ja lihaskireyden vähentäminen auttaa vähentämään tai jopa poistamaan pitkäänkin jatkuneita kipuja. Hieronta antaa hyvänolon tunteen ja vähentää stressiä sekä ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta täydentää klassista hierontaa ja se soveltuu kaikille liikuntaa harrastaville hyötyliikkujasta kilpaurheilijoihin. Urheiluhieronnan tarkoitus on edistää lihasten palautumista rasituksesta, ennaltaehkäistä rasitusvammoja ja valmistaa lihas ottamaan uusi harjoitus mahdollisimman hyvin vastaan. Urheiluhieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä vammojen syntyä lisäämällä lihasten ja jänteiden elastisuutta. Ammattitaitoinen urheiluhieroja osaa valita oikeat tilanteeseen sopivat hierontatekniikat. Samalla urheiluhieroja antaa asiakkaalle ohjeita omatoimiseen lihashuoltoon, kuten esimerkiksi lihasvenyttelyihin.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta rentouttaa jännittyneitä niskan, pään ja kaulan alueen lihaksia. Hoito myös parantaa pään verenkiertoa. Intialainen päähieronta on tarkoitettu kaikille. Päähieronta on hyvä tapa päästä rentoutumaan esimerkiksi kiireen tai stressin keskellä. Hoitomuoto sopii myös jännitysniskaoireista kärsiville, ja sen oireiden lievittämiseksi. Hieronta voi lievittää myös migreeniä ja muita päänsärkyoireita. Hieronta antaa rauhallisen tunteen ja parantaa keskittymiskykyä. Hieronta vilkastuttaa hiuspohjan verenkiertoa eli vauhdittaa näin myös normaalia hiustenkasvua.